O nas


Podjetje se predstavi

Zgodba se prične več kot 30 let nazaj


Pred več kot 30 leti je oče odprl podjetje z gradbenimi storitvami. In vsa ta dolga leta smo gradili, spoznavali nove materiale, se učili novih tehnik… Predvsem pa smo delo ves čas opravljali kakovostno in z največjimi veseljem ter si tako pridobili ugled in številne zveste stranke.

Nadaljevanje tradicije


V želji po nadaljevanju družinske tradicije sva zato leta 2009 z možem odprla novo gradbeno podjetje. Trenutno našo ekipo sestavlja osem izkušenih mojstrov, katerih glavno poslanstvo je vedno zadovoljiti želje naročnikov – torej vaše želje!

Imate vprašanje?


Če vas zanimajo naše storitve oziroma imate kakšno vprašanje, nas čimprej kontaktirajte ali pa nam pošljite povpraševanje. Veselimo se sodelovanja z vami!


Povpraševanje

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več